Szolgáltatások

Családi rendezvények

1. Szülinapi buli

Lehet, hogy már elmúltunk 18 évesek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretnénk, ha egy nap csak rólunk szólna! Ha egy szeretted, rokonod, barátod kerek évfordulót ünnepel, az egy jó indok arra, hogy igazán nagy bulit csapjatok! Legyen szó akár iszogatós-beszélgetős estéről, hajnalba nyúló társasjáték partiról, vagy egy igazán tombolós-táncolós buliról, felejthetetlen élmény, ha az ünnepelt családtagjai és barátai együtt szórakoznak.

Ezekhez tudunk segítséget nyújtani:

Helyszín kiválasztása
Buli tematikája
Ajándékötletek
Dekoráció
Zene: DJ és/vagy zenekar
Catering
Fotó / videó
Torta
Sütemények
Műsorszervezés, program
Parti levezénylése és koordinálása

2. Keresztelő

Kultúránknak szervez része a gyermek megkeresztelése, ezáltal a szülők megteremtik a közösségi hovatartozás alapjait is. Az új jövevény áldás, az újdonsült szülők teljes odaadással gondozzák gyermeküket. Ha a sok teendő mellett nem jut elég idő a keresztelő megszervezésére is odafigyelni, szívesen nyújtunk segítő kezet és átvállaljuk ennek terhét.

Ezekhez tudunk segítséget nyújtani:

Templom és étterem biztosítása
Díszítés
Keresztelő ruhácska és gyertya beszerzése
Torta
Sütemények
Fotó / videó

3. Babaváró buli

Már nemcsak Amerikában hódít a babaváró buli, hanem egyre népszerűbb köreinkben is a kismamát középpontba helyező "utolsó" parti a tényleges anyasággal kapcsolatos feladatok előtt. A kismama lány rokonaival és barátaival közösen olyan bulit szervezünk ahol a babavárás és babaérkezés utolsó heteit stresszmentessé és még ünnepélyesebbé tesszük.

Ezekhez tudunk segítséget nyújtani:

Helyszín biztosítása
Dekorálás
Torta
Sütemények
Catering
Kelengyelista
Kismamás játékok
Játéksarok a meglévő gyermekek számára

4. Házassági évfordulók

Egy pár sohasem feledi esküvője napját, mégis a kézenfogva sétáló idősebb párok láttán az ember felteszi magának a kérdést, hogy mi a tartós kapcsolat titka? Legyen az első vagy az 50. házassági évforduló, jeles alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk egymásnak az együtt töltött szép napokért.

Ezekhez tudunk segítséget nyújtani:

Templom és helyszín biztosítása
Eskü szöveg megírása
Meghívók elkészítése
Díszítés
Zene
Étel és ital
Torta
Sütemények

5. Tematikus bulik

Szeretnél kitűnni a tömegből és egy bizonyos témába illő bulit tartani? Egy kis bátorság, fantázia és bármilyen mese, történet, hangulat valóra váltható. Rövid személyes megbeszélést követően, együtt kitaláljuk mi illik hozzád a legjobban.

Esküvő

Az esküvőre való készülődés izgalma, a tervek szövögetése nagy kihívás, és nem is olyan könnyű feladat. A házasulandó párok egymás után teszik fel a következő kérdéseket: Mennyire merjük megmutatni önmagunkat, egyéniségünket belevinni a nap eseményeibe? Mitől lesz egy esküvőnek stílusa? Mi tudjuk a választ a kérdéseitekre.

Ezekhez tudunk segítséget nyújtani:

Szertartás megszervezése (templom, anyakönyvezető)
Helyszín kiválasztása és bebiztosítása
Vőfély, ceremóniamester
Dekoráció
Értesítők és egyéb nyomdai munkák
Esküvői szépségápolás (smink, fodrász, kiegészítők)
Catering
Torták és sütemények
Fotó / Videó
Zene (zenekar, DJ)
Köszönetajándék
Az ifjú pár és a násznép szállítása
Jegygyűrűk
Esküvői ruhaszalon ajánlása
Esküvői gyerekfelügyelet

1. Teljeskörű szolgáltatás

Ha stresszmentes és nyugodt esküvőre vágysz, használd ki a teljeskörű szolgáltatásunk. Az esküvő minden részletét aprólékosan kidolgozzuk az elképzeléseitek szerint. A teljeskörű szolgáltatás előnye, hogy minden fejfájással járó feladatot átvállalunk, legyen szó a tökéletes helyszín megtalálásától az utolsó vendég asztalhoz kíséréséig. A szervezés első napjától profi csapattal dolgoztok együtt, akik egész idő alatt rendelkezésetekre állnak, hogy megvalósuljon álmaitok esküvője.

2. Egyéb szolgáltatások

Ha a szervezkedés bármely pontja megakadt, szívesen beugrunk és segítünk befejezni. Egyéb szolgáltatásaink magukba foglalják a még hiányzó részletek tökéletesítését, mint például az értesítők tervezését és kivitelezését, dekorációt, stb.

3. Esküvő levezénylése

Az esküvői koordinátor biztosítja, hogy a nagy nap minden komplikáció és probléma nélkül zajlódjon le. Lebonyolítja az esküvő teljes menetét egy előre megbeszélt forgatókönyv alapján. Nektek már csak élveznetek kell az esküvő napját.

4. Különleges szolgáltatások

- Személyre szabott edzésterv kialakítása, hogy az esküvőig tökéletes legyen az alakotok
- Táncoktatás
- Pillangó- vagy galambröptetés
- Tüzijáték
- Limuzin és old timerek bérlése

Céges rendezvények

1. Céges bulik

Egy vállalat életében a munka az elsődleges szempont, de mely eseményen ismerhetjük meg jobban azokat, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk? Egy jól megszervezett céges buli összekovácsolja a dolgozókat. Hogy garantált legyen a siker, nincs más teendő, mint kapcsolatba lépni velünk és mi garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részük. PinkMint a tökéletes választás minden céges bulihoz.

2. Teambuilding

Cégeknek, baráti társaságoknak szervezünk indoor és outdoor programokat az Önök által választott helyszínen: hotelban, konferencia központban vagy kalandparkban. Igény szerint szervezünk fél és egész napos programokat, hogy növekedjen a csapat teljesítménye. Legyen szó sportról, wellnessről, vagy csapatépítő játékokról, mi biztosan megtaláljuk a tökéletes megoldást.