Üdvözöljük oldalunkon!

Rohanó világunkban rendezvények megszervezését egyre többen bízzák olyan szakemberre, aki felelősségteljesen és professzionálisan tudja összeállítani és lebonyolítani ezt az emlékezetes napot. Ehhez nyújt segítséget a Pink Mint rendezvényszervező iroda.

Rólunk

Két életrevaló, mindig különlegeset és egyedit kereső lány vagyunk, akiknek szenvedélyükké vált a különböző rendezvények szervezése. Minden megbízás új kihívás számunkra, ahol hasznosíthatjuk több éves tapasztalatunkat és tudásunkat. Próbálunk sajátos elképzelésekkel újszerű gondolatokat felhasználni a tervezésnél és a kivitelezésnél egyaránt, hiszen mottónk egyike, hogy a stílusrendezvényeknek csak a fantázia és a képzelet szab határt.

Amit a munkánkban a legjobban szeretünk, hogy egy pillanat erejéig a családok részévé válhatunk.

Több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk, megbízható partnerekkel működünk együtt.

Amit kínálunk: testreszabott, pénztárcához igazított komplett megvalósítási terv kidolgozása – amibe beletartozik a látványterv, költségterv és a forgatókönyv-tervezet elkészítése –, a rendezvény lebonyolítása, illetve próbálunk segítséget nyújtani a nehezen meghozott döntések előtt.

Előre is köszönjük bizalmukat:

Pink Mint csapata – Andi és Böbi

Pink Mint Team

Szolgáltatások

Szülinapi buli

Lehet, hogy már elmúltunk 18 évesek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretnénk, ha egy nap csak rólunk szólna!

Babaváró buli

Már nemcsak Amerikában hódít a babaváró buli, hanem egyre népszerűbb köreinkben is a kismamát középpontba helyező "utolsó" parti a tényleges anyasággal kapcsolatos feladatok előtt.

Esküvő

Az esküvőre való készülődés izgalma, a tervek szövögetése nagy kihívás, és nem is olyan könnyű feladat. Ebben tud segíteni Önöknek a Pink Mint csapata

Céges buli

Egy vállalat életében a munka az elsődleges szempont, de egy jól megszervezett céges buli összekovácsolja a dolgozókat.Csapat


Sales es marketing igazgató, akinek mindig a legjobb reklámszlogenek és PR-fogások jutnak eszébe.

Andi


Kreatív igazgató, jó emberismerő, testreszabott ötletei minden alkalommal elnyerik a megrendelő tetszését.

Böbi